πως γινετε να....
Εδώ μπορείς να δεις όλη την συζήτηση
Αρχική / Ερωτήσεις σχετικά με το titroo / πως γινετε να....
xrysa kaffetzaki Πριν 3 years
μα πως γινετε να δηλώσω οτι εφαγα π.χ μακαρόνια κοφτα και κοτοπουλο???
xrysa kaffetzaki Πριν 3 years

smiley-embarassed.gif

bard Πριν 3 years
Το σχόλιο έχει διαγραφεί από τον χρήστη!
titroo Πριν 3 years

Γεια σου Χρύσα,

Καταρχάς ευχαριστούμε για το μήνυμα σου :)  

Στο titroo έχπυμε δεκάδες χιλιάδες τροφές αλλά δεν έχουμε και όλους τους συνδυασμούς αυτών, θα ήταν πρακτικά αδύνατο. Δηλαδή έχουμε κοτοπουλο ψητό, έχουμε πατάτες τηγανιτές αλλά δεν έχουμε το κοτόπουλο με πατάτες τηγανιτές.  

Προσπαθούμε να έχουμε κάποιους κλασσικούς συνδυασμούς αλλά δεν τους έχουμε και πάλι όλους.   Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι είτε να τα βάζεις ξεχωριστά, είτε αν είναι ένας συνδυασμός που τον τρως συχνά να φτιάξεις ένα γεύμα.

Τι είναι το γεύμα; Ένα γεύμα είναι κάτι το οποίο τρως συχνά και που θα σου έτρωγε αρκετό χρόνο, το να βάζεις τα συστατικά του ένα προς ένα στο διατροφολόγιο σου ξανά και ξανά. Δημιουργώντας το μια φορά ως Γεύμα,μπορείς στην συνέχεια να το προσθέτεις απλώς γράφοντας το όνομα που του έδωσες στη μπάρα αναζήτησης.   Μπορείς να δημιουργήσεις ένα Γεύμα, πηγαίνοντας στο Δημιουργία (+) πάνω αριστερά και επιλέγοντας Γεύμα μου ή από το μενού πάνω δεξιά και μετά γευμα.  

Τέλος αν μια τροφή δεν υπάρχει δοκίμασε να βάλεις κάποια παραπλήσια πχ δεν υπάρχει το κοφτό μακαρονάκι, βάλε κανονικά μακαρόνια.

ελπίζω να βοηθήσαμε :)

kostis Πριν 3 years

Πρέπει να είστε συνδεμένος για να σχολιάσετε
Γράψτε μας παρατηρήσεις!
Στείλε το!