Απορία για την σύσφιξη του δέρματος
Εδώ μπορείς να δεις όλη την συζήτηση
Αρχική / Πες εδώ ό,τι σε τρώει / Απορία για την σύσφιξη του δέρματος
philippos.kazianis Πριν 3 years
Χαίρετε. Εδώ και λίγους μήνες έχω μπει σε πρόγραμμα για απώλεια βάρους. Έχω δει αποτέλεσμα αλλά βλέπω το δέρμα να χαλαρώνει. Άλλοι μου λένε ότι λόγω της ηλικίας μου (ειμαι 21) θα συσφίξει μόνο του με άσκηση (κάνω λίγο ελλειπτικό και αεροβικές ασκήσεις), ενώ άλλοι λένε ότι θα χρειαστεί νυστέρι.
bard Πριν 3 years

Όχι ότι είμαι γιατρός αλλά τώρα 21 ετών και να μην βρει το δέρμα πίσω το δρόμο του δύσκολο μου φαίνεται, ειδικά όταν γυμάζεσαι κιόλας. Εκτός και αν η απώλεια βάρους είναι εξαιρετικά γρήγορη. Π.χ. έχω ακούσει ότι αυτό γίνεται σε αυτούς που κάνουν κάποια επέμβαση στο στομάχι για να χάσουν κιλά.

Μήπως λέω, μήπως κάπου υπερβάλλεις;;;;

 

philippos.kazianis Πριν 3 years

δεν υπερβάλλω, απλώς μια απορία για αυτά που μου λένε άλλοι έθεσα...παρόλα αυτά η απώλεια δεν είναι γρήγορη και πιστεύω είναι καλό να γίνεται κάτι τέτοιο.

bard Πριν 3 years

Καλα και εγώ δε σε πηρα μονότερμα smiley-laughing.gif . Απλως επειδή είπες ότι το παρατηρησες καμιά φορά είμαστε υπερβολικά αυστηροί με το σώμα μας. 

Πάντως έχεις δίκιο η απώλεια πρεπει να γίνεται με μαξ 1 κιλό την εβδομάδα όπως λενε όλοι οι σωστοί διατροφολόγοι.

 

bard Πριν 3 years

Α κατι ακομα στα 27 περίπου ειχα παει απο τα 100 στα 82 σιγα σιγα και με γυμναστική. Δεν ειχα παρατηρήσει καμία χαλάρωση οταν αδυνάτισα. Βέβαια εγω είμαι μονο μια περιπτωση. 

AlyRou Πριν 3 years

Αν χάνεις κιλά ταυτόχρονα με άσκηση του σώματος δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με χαλάρωση. Αν όπως λες βλέπεις το δέρμα σου να χαλαρώνει, θα πρέπει να ενδυναμώσεις και να εντατικοποιήσεις την άσκησή σου πχ άσκηση καθημερινή 2ώρες ή 3φορές την εβδομάδα από 2ώρες ή όπως αλλιώς το ορίσεις, δηλαδή θα πρέπει να βάλεις τον εαυτό σου σε συγκεκριμένο πρόγραμμα αν θέλεις αποτελέσματα.

Το ότι είσαι 21 δυστυχώς δεν σημαίνει ότι όλα θα διορθωθούν μόνα τους. Στο χέρι σου είναι ανάλογα με το πόσο το θέλεις.

bard Πριν 3 years

 @AlRou λάικ smiley-laughing.gif

Πρέπει να είστε συνδεμένος για να σχολιάσετε
Γράψτε μας παρατηρήσεις!
Στείλε το!