Καλή αρχή!! (+1 απορία)
Εδώ μπορείς να δεις όλη την συζήτηση
Αρχική / Απώλεια Βάρους / Καλή αρχή!! (+1 απορία)
MissLilly Πριν 3 years
Καλησπέρα!! Είμαι νέα στην παρέα του titroo. Εμφανίστηκε μια κοινοποίηση στην αρχική μου στο fb, σχετικά με την εφαρμογή και είπα να το προσπαθήσω. Είμαι πολύ ικανοποιημενη, ιδιαίτερα με τον υπολογισμό των θερμίδων που πρέπει να λαμβάνω ημερησίως ώστε να χάσω τα κιλά που θέλω. Καλώς σας βρήκα λοιπόν, καλή μου άρχη, και ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε συμβουλή μου δοθεί. Θα ήθελα όμως να κάνω μια ερώτηση. Σε μια πρόσφατη μέτρηση που έκανα, μου έδειξε πως ο οργανισμός μου καίει 1700 θερμιδες σε αναπαυση. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχει αντίστοιχη φόρμα, ώστε να υπάρχει και αυτή η πληροφορία στο ιστορικό?? Φιλικά, Ελευθερία.
titroo Πριν 3 years

Καλημέρα Ελευθερία και καλωσήρθες smiley-laughing.gifsmiley-laughing.gif

Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και για την πρόταση σου. Η αλήθεια είναι ότι εξελισσόμαστε συνεχώς. Ναι, κάποια στιγμή θα έχεις τη δυαντότητα να βάλεις αυτό το στοιχείο και παραπάνω όπως λιπομέτρηση, ποσοστό μυών κτλ.

Πότε,  είναι η ερώτηση που έρχεται φυσικά;

Χμμμsmiley-embarassed.gif, ενώ θα το θέλαμε ήδη να υπάρχει, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να φύγουν πρώτα από τη λίστα μας smiley-laughing.gif.

 

φιλικά,

titroo

 

Πρέπει να είστε συνδεμένος για να σχολιάσετε
Γράψτε μας παρατηρήσεις!
Στείλε το!