Έρευνα titroo κερδίστε 20€ δωροεπιταγή
Εδώ μπορείς να δεις όλη την συζήτηση
Αρχική / Ερωτήσεις σχετικά με το titroo / Έρευνα titroo κερδίστε 20€ δωροεπιταγή
titroo Πριν 4 years
Πείτε τη γνώμη σας για το titroo και κερδίστε δωροεπιταγή 20€ για τα public. Πρέπει να έχετε η να κάνετε λογαριασμό στο titroo.gr και να απαντήσετε στην παρακάτω έρευνα https://titroogr.typeform.com/to/L0M4S4 Συμμετοχή στον διαγωνισμό έως την Τρίτη 13/12/2016 23:59, ο νικητής θα επιλεχθεί τυχαία με τη βοήθεια της πλατφόρμας random.org
tonia Πριν 4 years

Είναι απο τις καλύτερες εφαρμογές μακράν. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ απο την στιγμή που έμαθα οτι έχω διαβήτη!!! Με λίγα πρόσθετα ακόμα θα είναι τέλεια!!! Συνεχιστε έτσι.

 

turandot Πριν 4 years

Χάρηκα πάρα πολύ όταν βρήκα το titroo (λόγω ατυχήματος πήρα σε έξι μήνες 25 κιλά) και δεν είμαι σε φάση να ξεκινήσω κάποια συγκεκριμένη διατροφή από διαιτολόγο. Έτσι αυτή η εφαρμογή με βοηθάει να θέτω τους δικούς μου στόχους, να βλέπω όχι μόνο τις θερμίδες αλλά και άλλες σημαντικές διατροφικές λεπτομέρειες και το βασικότερο: να συγκρατώ τον εαυτό μου και να μην ξεπερνάω τα καθημερινά όρια.

Thank you guys!!smiley-smile.gif

 

titroo Πριν 4 years

Ευχαριστούμε πάρα πολύ turandot πραγματικά μας δίνει χαρά που βρίσκεις χρήσιμο το titroo. Καλή δύναμη, γρήγορα περαστικά και καλή συνέχεια.

   
titroo Πριν 4 years
Ο διαγωνισμός τελείωσε ευχαριστούμε για το feedback θα μας κάνει ακόμα καλύτερους. smiley-laughing.gifsmiley-laughing.gifsmiley-laughing.gif   Νικητής είναι ο Μαυρομάτης Αθανάσιος , θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στο mail που μας δηλώσατε.   Συγχαρητήρια!!!!
Πρέπει να είστε συνδεμένος για να σχολιάσετε
Γράψτε μας παρατηρήσεις!
Στείλε το!